Strande

IMG_4488

Molos beach

Kør ned ad det sydlige ben, så kommer der skilte med Litochoro Resort og Molos Beach. Strandsenge og parasoller, man skal blot købe noget at drikke, så kan man ligge der hele dagen. Rene toiletter og restaurant med gode salater/ pastaretter. Lækkert sted, nogle gange lidt høj musik, da det bliver party sted om aftenen – roligt om dagen.

IMG_4629

Le Moon + Mylos Beach

Kør ned ad det sydlige ben og kør til højre nede ved strandvejen, indtil i kommer til et skilt med både Le Moon og Mylos Beach.
Le Moon er en lidt mere ”fancy” beachclub med strandsenge og parasoller. Her er der mulighed for at spise god mad og også at gå hen på stranden ved siden af, Mylos Beach, hvor der er en lille bod med billig fast food, der er udmærket, de har selvfølgelig også græsk salat.

DSC_2740

Akrotiri

Super dejlig strand; lang, smal, sandbund – høj musik. Strandsenge, parasoller. Til frokost byder de kun på pizza og clubsandwich. Party sted om aftenen.  Kør ad det nordlige ben og til venstre på strandvejen, så kommer der et skilt og en stor p-plads.

IMG_4492

Veranda seaside

Ligger lige ved siden af Aiolos – nyt super tjekket loungebar/ restaurant. Gode pastaretter og drinks. Har også åbnet en lille strand, hvor der er super hyggeligt og afslappet.

IMG_4332 3

Nostalgia Beach

Vi benytter den lille strandtaverna Nostalgia Beach, når vi kører på stranden i Platamonas. Her er der stille og roligt og ingen musik. Der er en god taverna lige ved stranden. Tag strandvejen gennem Leptokarya sydpå ca. 20-30 min.

IMG_4444 2

Galleria

Placeret lige syd for Nostalgia Beach på stranden. Nyt super tjekket og gennemført sted, som er indrettet med togvogne i den gamle togtunnel, hvor bl.a. Orientekspressen kørte igennem. De har også en lækker beachclub. Oplagt til kaffe/drinks – let frokost.

HELEON Beach bar

Heleon Beach bar er nok vores seneste favorit til listen. De åbnede sommeren 2019 og er et super tjekket sted med lækre solsenge og en rigtig skøn sandstrand. Der er flot klart vand, hvor man kan bunde på sandbund, når stenen ophører – de har lagt sække ud man kan gå på få at undgå stenene. De har også en masse gode muligheder for frokost også til vegetarer.

Se billeder af strandene