aktiviteter

CANYONING

Cavo Dimo ejerens søn arrangerer canyoning- og mountainbiketure, rafting og guidede vandreture til toppen af Olympus bjerget (2918 m.). Henvend dig enten til ejeren i cafeen Cavo Dimo eller på deres hjemmeside: escapeway.gr

Et andet godt selskab til canyoning er baseline.gr – engelsktalende og super professionelle guider. De har både begynderhold og hold for de mere modige. Der er altid en anden vej ned, hvis det bliver for ekstremt.

Træning

Stadion

Kør op til stadionet (det du kan se fra lejligheden) og træn, løb, lav yoga etc.

Åbent hele dagen – indgang ved hjørnet. Vi synes det bedste tidspunkt er kl. 19, hvor solen stadig er fremme, men temperaturen er faldet bare en lille smule.

fullsizeoutput_1d85

vandring

Let: Prøv den smukke gåtur nede fra kløften op til lejligheden, der er skiltet. 

Middel: Gå fra lejligheden til Prionia ad E4, tager 4-5 timer.

Svær: Hvis du er til en mere udfordrende tur kan du kigge i vores Mt. Olympus bog i lejligheden med oversigt over forskellige ruter. Vi anbefaler at booke en guide, hvis du vil til toppen. 

IMG_1476

Yoga

Veranda Seaside har gratis yoga to gange om ugen: mandag kl. 18.00-19.00 og onsdag kl. 10.00-11.00.
Hold dig opdateret eller skriv til dem via https://www.facebook.com/verandaseaside/

Bjergbyen palios

Det er nærmest et must at køre til den lille bjergby Palios Panteileimonas en aften og nyde den fantastiske og romantiske lille bjergby. Om aftenen er der den smukkeste udsigt udover kystlinjen. Vi tager altid til loungebaren  Enastron/Έναστρον
 Der er overrendt af turister i weekenderne.

Meteora klostrene

Meteora klostrene, der er placeret på klippesøjler i himlen er et helt fantastisk smuk syn, der ligger ca. 2 timers kørsel fra Litochoro by.  Meteora betyder på græsk svævende i luften, som nærmest siger sig selv bare bare ved at kaste et blik på det imponerende syn.  Klostrene er blevet opført af eremit-munke og er en del af UNESCO World Heritage List. Se mere på deres hjemmeside her.